Healthy Workers Office Onderzoek

Al 10.000 medewerkers gingen je voor

Wij werken voor o.a.

Healthy Workers Office Onderzoek

De werkplek is een krachtige factor in het aantrekken en behouden van talent, het verhogen van productiviteit en verbeteren van welzijn onder medewerkers. Het blijkt dat de kracht van de werkplek door de meeste bedrijven niet wordt benut.

Bijna 90% van medewerkers wereldwijd vind zijn werkomgeving niet optimaal. Niet zo gek ook, bedrijven hebben nauwelijks inzicht in de behoeftes van medewerkers, werkplek-stressoren en de effectiviteit van investeringen in de werkomgeving.

90% van medewerkers wereldwijd vind zijn werkomgeving niet optimaal.

1:7 Eén op de zeven werknemers kampt met burn-out klachten.

Healthy Workers maakt de werkomgeving, werknemers-welzijn en effectiviteit van investeringen meetbaar. In een wetenschappelijk onderzoek nemen wij het impact van de fysieke werkomgeving op medewerkers onder de loep en relateren dit aan kantoor-interventies. Ben jij een corporate organisatie met een probleem in de werkomgeving?

Of kan er een flinke verbetering worden gemaakt in de werkplek? Meld je dan aan voor het Healthy Workers Office Onderzoek. Wij bieden 4 bedrijven de kans om deel uit te maken van het onderzoek, wat hen XYZ oplevert.

Dit staat je te wachten

Wat levert het onderzoek op?

Benefits Image
Terms Image

De voorwaarden

Veelgestelde vragen